تاپینگ استیل صنعتی

افزودن به پسندها
آگهی شده در 1 سال و 11 ماه قبل

جزئیات خاص

شهر تهران
محدوده شهری مرکز شهر
نام محله شهریار

توضیحات

ابعاد
اندازه استاندارد که برای تاپینگ پیتزا وجود دارد اندازه های 120 ، 150 ، 190 سانتی متری برای طول هستند. نیز عرض استاندارد این محصول 80 سانتی متر و ارتفاع ان 90 سانتی متر هستند. به ترتیب طول ظرفیت بن ماری 1/3 برای که قابل قرارگیری در تاپینگ باشد به ترتیب 6 ، 8 ، 10 لگن بن ماری می باشد. اندازه های بن ماری می تواند بسته به نیاز شما متغیر باشد و از بن ماری با ظرفیت بالا استفاده کرد. اندازه در واقع می توان گفت که به جای بن مای های 1/3 می توان به جای 6 بن ماری از 2 بن ماری 1/1 استفاه کرد. اما استفاده از بن ماری های 1/3 به جای بن ماری های بزرگ تر این است که در صورتی که شما تعدادی زیادی تنوع در سالاد و ترشی و سایر مواد غذایی داشته باشید می توان تمام این موارد را می توانید در یک دستگاه تاپینگ قرار دهید.

قسمت فوقانی تاپینگ پیتزا استیل
در قسمت بالایی تاپینگ شیشه نصب می شود که به آن پیشخوان نیز گفته می شود. تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی استیل من آماده طراحی دستگاه های تاپینگ با تغییرات دلخواه شماست. برای مثال به جای شیشه شما می توانید قفسه های طبقاتی سفارش دهید. در جلوی تاپینگ پیتزا و ساندویچ ریل نصب می شود و به راحتی می توان آن را در خط سلف سرویس قرارداد. این ریل مخصوص قرار دادن سینی بود و می توان به نیاز مشتری آن را اضافه نمود
کاربرد تاپینگ پیتزا و ساندویچ برای سرد نگاه داشتن مواد غذایی و مایعات در رستوران ها و فست فود و کیترینگ است. این محصول جزو تجهیزات آشپزخانه صنعتی و دسته تجهیزات بردوتی بوده و سالاد بار نیز گاها نامیده می شود .
تاپینگ ها عمدتا به دو صورت هستند تاپینگی که قسمت پائینی آن یخچالی یا فریزی است که بسته به نیاز خود می توانید سفارش دهید تا طراحی و تولید شود.

طراحی قسمت زیرین تاپینگ
قسمت زیرین تاپینگ به صورت صندوق بوده و در دو نوع فریزی و یخچالی طراحی می شود که بسته به نیاز خود می توانید سفارش دهید.


تاپینگ فریزر دار, تاپینگ پیتزا ی, تاپینگ پیتزا استیل من, نمایندگی تاپینگ 10 لگن, نمایندگی تاپینگ 8 لگن, خرید تاپینگ ساندویچی موتور دانفوس, خرید تاپینگ فریزر صنعتی, خرید تاپینگ 6 لگن پیتزا و ساندویچ, خرید تاپینگ پیتزا ساندویچ, خرید تاپینگ فریزر, تولید تاپینگ 8 لگن, تولید تاپینگ استیل من, تولید تاپینگ 10 لگن سلف سرویس, تولید تاپینگ زیر یخچال, تولید تاپینگ فلافل, فروش تاپینگ زیر یخچالی, فروش تاپینگ سرد زیریخچالی, فروش تاپینگ فلافل سلف سرویس, فروش تاپینگ پیتزا دست دوم, فروش تاپینگ ساده, قیمت تاپینگ گرم, قیمت تاپینگ ساندویچ زیر یخچالی, قیمت تاپینگ ده لگن ساندویچی, قیمت تاپینگ ترشی, قیمت تاپینگ پیتزا ساندویچ 8 لگن,

آدرس

تهران
کیلومتر 18 اتوبان ساوه بعد از رستوران پاریز اکبر جوجه خیابان شهید حججی (وحدت سابق) کوچه عابدینی نژاد درب 4